Η πιο ωραία εποχή του χρόνου πλησιάζει και αυτό μας κάνει να μετράμε αντίστροφα. Αν και ο καιρός δεν μας έχει βοηθήσει ιδιαίτερα να το συνειδητοποιήσουμε βρισκόμαστε προ των πυλών των αγαπημένων μας Χριστουγέννων.

Θέλω να μιλήσουμε για τόσα πολλά όπως για μελομακάρονα και για τον στολισμό του σπιτιού αλλά για την ώρα θα επικεντρωθώ στο θέμα μας.Τσάντες και παπούτσια. Θα σε βοηθήσω λοιπόν να επιλέξεις τα ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας!

Πλησιάζουν λοιπόν οι γιορτές και σίγουρα ένα ωραίο, κρύο πρωινό θα βγεις για τα ψώνια σου, στο εμπορικό κέντρο, στο σούπερ μάρκετ, για δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή έστω μία απλή βόλτα στην αγορά. Επέλεξε ένα άνετο μοντέρνο και κυρίως ζεστό μποτάκι ή αρβυλάκι, θα σε κρατήσει ζεστή και θα είσαι τόσο άνετη που θα περπατάς για ώρες.Τώρα όσον αφορά την τσάντα είπαμε για ψώνια είσαι, κρατάς σακούλες και σίγουρα ένα ζεστό καφεδάκι οπότε Backpack να πάρεις να το βάλεις στην πλάτη να είσαι άνετη. Είναι ευρύχωρο έχει τέλειο σχέδιο και σε κάνει να μην θες να το αποχωριστείς.

Τα απογεύματα τώρα, αυτά ειδικά πριν τις γιορτές είναι τα αγαπημένα μου. Είσαι σε ένα μικρό καφέ και πίνεις ζεστή σοκολάτα ή ένα μυρωδάτο τσάι και συζητάς με τους φίλους σου τι θα κάνετε ρεβεγιόν...και για πότε περνάει η ώρα ούτε που το κατάλαβες και το τσάι γίνεται κρασί και εσύ αρχίζεις και χορεύεις ένα υπέροχο jazz κομμάτι φορώντας αυτές τις υπέροχες μπότες, λίγο πιο κάτω από το γόνατο που το τέλειο σχέδιο τους σε κάνει να νιώθεις τόσο ξεχωριστή και σέξυ άνετες και ιδανικά εντυπωσιακές με λίγο τακούνι και φερμουάρ στην εσωτερική πλευρά. Αλλά φτάνει τώρα φύγε! Δουλεύεις αύριο, είπαμε είναι πριν τις γιορτές δεν έχεις άδεια ακόμα. Την τσάντα σου μη ξεχάσεις και είναι υπέροχη. Χειρός, αλλά έχει και λουρί να την κρεμάσεις και πάει τέλεια με τις μπότες σου και είναι από άριστης ποιότητας τεχνόδερμα και την είχες ερωτευτεί με την πρώτη ματιά!

Έτσι λοιπόν φτάνοντας σιγά σιγά προς τις γιορτές όλο και κάποιο πιο βραδινό κάλεσμα θα έχεις, όλο και κάποιο event θα γίνει και αναρωτιέσαι τι θα βάλεις με εκείνο το καινούριο φορεματάκι που αγόρασες και που πηγαίνει τέλεια με εκείνο το παλτό που είχες.

Μποτάκι να βάλεις, μυτερό μπροστά και με λεπτό ψηλό τακούνι θα σε κάνει να δείχνεις τόσο σέξυ! Τι; Δεν θες μποτάκι; Σου κόβει το πόδι; Ε τότε βάλε γόβα, υπέροχη, σουέντ με ένα τέλειο άνοιγμα στο πλάι που θα κάνει την εμφάνιση σου απίστευτα elegant.

Τσαντάκι πάρε ένα μικρό, σε ένα τέλειο σχέδιο ή ένα κροκό. Ναι ναι κροκό να πάρεις, δίνει πάντα μία πιο αμπιγιέ πινελιά. Και ζώνη πάρε κροκό, να τα ταιριάξεις!

Άντε έτοιμη είσαι για γιορτές, όλα σου τα είπα και ελπίζω να σε βοήθησα. Όλα αυτά ξέρεις που θα τα βρεις και φυσικά ξέρεις ακόμα καλύτερα σε τι τιμές θα τα βρεις! Αν έχεις απορίες στείλε μου στο Facebook θα χαρώ πολυ! Και φωτογραφίες να μου στείλεις, τρελαίνομαι όταν το κάνεις αυτό! Και έχουμε ακόμα εκπτώσεις οπότε βιάσου να προλάβεις το νούμερο σου.

Και τώρα που είπα νούμερο σκέφτηκα πως το καλό με τις τσάντες και τα παπούτσια είναι πως δεν αλλάζουμε νούμερο όσο και να φάμε τα χριστούγεννα!

Και τώρα που είπα ¨φάμε¨ για τα μελομακάρονα τελικά δεν μιλήσαμε, εγώ κάνω του Άκη βγαίνουν πάντα τραγανά και μυρωδάτα!

Δεν θα πω όμως άλλα γιατί θα ξεφύγω πάλι αν και με απασχολεί πολύ ο στολισμός και θα θελα την γνώμη σας αλλά....!

Καλές γιορτές να έχουμε!

Σας αγαπώ!

Σχετικά Προϊόντα
Σχόλια: 0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address cannot be published. Required fields are marked*